Werkzaamheden

 • Exceptioneel transport/Diepladertransport
  Voor het exceptioneel transport hebben wij de beschikking over twee drie-assige trekkers, waarvan een met voorloop-as en de ander met dubbele trek-as, hierachter hangen een drie-assige euro dieplader of een 4-assige semi dieplader. Met deze combinaties kunnen we vrijwel ieder exceptioneel transport uitvoeren.
  De diepladers zijn alle drie uitschuifbaar, zodat lange lengte geen probleem zijn.
  Voorbeelden van dit transport zijn: Graafmachines, mini-gravers, bulldozers, shovels, mobiele kranen, bovenloopkranen, hoogwerkers, puinbrekers, zeven, houtuitrijwagens.
 • Huiftransport
  Hiervoor zijn we in het bezit van een eigen tautliner, welke door zijn grote functionaliteit ingezet kan worden voor diversen doeleinden.
 • Koeltransport
  Voor het koeltransport zijn we in het bezit van een eigen Schmitz koeler. Ideaal voor het geconditioneerd vervoeren van producten.
 • Kleintransport
  Deze markt kunnen we perfect bedienen met onze Iveco Daily BE combinatie. Zeer geschikt voor de kleinere vrachten, maar toch een laadvermogen van 10000 kg.
 • Koeriersdiensten
  Deze werkzaamheden verrichten we met onze VW Caddy. Snel, makkelijk en betrouwbaar. Uitermate geschikt voor de kleinere zendingen.